Activiteiten

 

Rondleidingen

Onze kwekerij is ook als het ware te bezichtigen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in hoe het op een kwekerij, waar cultuurhistorie en natuur belangrijk zijn, werkt, is een rondwandeling over de tuin een prachtige ervaring. Wij leiden u en uw gezelschap rond over onze kwekerij en vertellen het verhaal van het ontstaan van het landschap en van de Boskoopse kwekerijen. Een deel van de tocht kan met de schouw (platte houten boot) gebeuren, wat voor veel mensen een unieke ervaring is.

Voor scholen is een bezoek aan de kwekerij ook heel leuk en leerzaam. Wij doen alles puur natuur, wat vaak mooi aansluit bij dat wat scholen hun leerlingen willen bijbrengen. Verder zijn er bij ons veel dieren te zien, wat het verhaal toch wat makkelijker te vertellen maakt. Naast natuur is het altijd verrassend te zien hoe ook de historie van de Boskoopse kwekerijen kinderen kan boeien.

Voor tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Fred, zie contact.

CIMG6194 zomer 2012
P1090471
oude gereedschappen

 

Lezingen

In het kopje Advies is te lezen dat Fred al heel wat jaren ervaring heeft op het gebied van kweken, ontwerpen en adviseren. Zo nu en dan geeft hij dan ook lezingen op scholen of voor bedrijven. Dit kan zowel online als in het echt. Bent u benieuwd naar wat hij te vertellen heeft en of dit u iets kan bieden?

Voor extra informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Fred, zie contact.