verhuur locatie

Voor bijzondere gebeurtenissen is onze kwekerij voor iedereen met een mooi verhaal beschikbaar. Op verschillende plekken op de tuin zijn allerlei huizen & huisjes te vinden voor een vergadering of andersoortige bijeenkomst. Wij delen deze plekken graag, maar ons credo is: laat het mooier achter dan je het hebt aangetroffen!

Het Groene Huis 

binnen in het Groene Huis

binnen in het Groene Huis

Het Groene Huis bijvoorbeeld is een uitstekende plek voor bijeenkomsten met een niet al te formeel karakter. Licht, lucht en ruimte maken dat het eigenlijk vanzelf gaat: het denken buiten de bekende kaders. Volledig van de wereld en toch van veel gemakken voorzien.

bed & ontbijt

bed & ontbijt

De Bali-hut

Balihut

Balihut

Zo is er ook de Bali-hut, een soort Glen Murcutt in de Polder. Aan alle kanten open voor het echte Boskoopse poldergevoel. Hier kunnen outdoor cursussen gegeven worden, zoals wij dat eerder deden met bijvoorbeeld vilten, maar dan moet het wel lekker weer zijn.  Bali van binnen

 

Het Kasje

Oud maar Nieuw

Oud maar Nieuw

Ziet er oud uit maar is zo goed als nieuw, ons Kasje; volledig opgebouwd uit meer dan 50-jaar oude kasramen. De sleutel is terecht en het is hier heerlijk zitten met een krantje en een kopje koffie.

Het Landje

Oud & Nieuw op 't Landje

Oud & Nieuw
op ’t Landje

Op ’t Landje van Jan en Debora wordt het steeds mooier! Hier kan veel, bijna alles. Zolang het past binnen onze gedachten hoe om te gaan met deze mooie plek. Gebruiken met zorg.

Wijn in wording

Wijn in wording

En zo ziet het er van binnen uit; Zo goed als oud!

LandHuisje van binnen

’t Landje Huis van binnen